Veznjak Zmajeva pred meč sa Andorom

Medunjanin: Sutra jednostavno moramo pobijediti

Posljednja reprezetativna akcija fudbalske reprezetacije Bosne i Hercegovine i brukanje u Izraelu već je zaboravljeno, a Zmajevi će predvođeni novim selektorom Mehmedom Baždarevićem u subotu krenuti u boj za prvu pobjedu u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Jedna od onih koji su gotovo na domaćem terenu i koji igra na Pirinejskom poluotoku je bh. veznjak Haris Medunjanin. Naš reprezentativac vjeruje da on i njegovi saigrači sutra mogu do prva tri boda u okviru kvalifikacione grupe B za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Mi smo spremi za sutra, imamo još taj trening pred nama. Tri boda su nam vrlo važna, ali moramo dati sto posto od sebe kako bi napravili dobar rezultat", kazao je vezni fudbaler našeg nacionalnog tima i član Deportiva iz La Corune.

"Atmosfera je dobra, i mi znamo kakva nas utakmica očekuje. Znamo gdje smo trenutno na tabeli i sutra jednostavno moramo pobijediti", rekao je Medunjanin na kraju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.