Mehidić: Više se ne vidim u Slobodi, ovo je rasulo

Nezadovoljan situacijom

Mehidić: Više se ne vidim u Slobodi, ovo je rasulo

Nezadovoljstvo zbog trenutne situacije u tuzlanskoj Slobodi izrazio je i Damir Mehidić. 

Mehidić je jedan od igrača koji na Tušnju ima najduži staž. Sa Slobodom je u protekle tri godine prošao gotovo sve, međutim iz razloga što mu još uvijek nisu isplaćene ugovorne rate odlučio je zatražiti ispisnicu iz kluba.

"Gdje je problem? Radi se o tome da ugovone rate još nisam dobio i niko me po tom pitanju nije vao iz kluba. Zatražio sam papire i već četvrti dan čekam odgovor i na to pitanje. Jednostavno više se ne vidim ovdje i želim potražiti sreću u novoj sredini", izjavio je za SportSport.ba prvotimac Damir Mehidić. 

Ovaj 24-godišnji krilni fudbaler dodao je da su se stvari naglo promijenile odlaskom Azmira Husića sa pozicije predsjednika Slobode.

"Kako je Husić otišao, tako je sve krenulo nizbrdo. Klub je u rasulu. Ako se ovako nastavi, bojim se da će se Sloboda vratiti u nekadašnje stanje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku sezone za Slobodu neće nastupati ni prekaljeni defanzivac Aldin Džidić, dok je na izlaznim vratima kluba Mahir Karić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi