Mehmed Janjoš preuzima Jedinstvo, vraća se Abdihodžić

Novosti iz Bihaća

Mehmed Janjoš preuzima Jedinstvo, vraća se Abdihodžić

Jedinstvo bi u narednim danima moglo dobiti novog šefa stručnog štaba, a kako stvari stoje, to će biti Mehmed Janjoš. 

Ovaj 57-godišnji stručnjak već je boravio na pregovorima u gradu na rijeci Uni, a na njegov eventualni dolazak osvrnuo se i Miroslav Dujmović, koji je zadužen za dovođenje novih imena u klub.  

"Istina je da smo u kontaktu s Mehmedom i situacija oko njega bit će poznata početkom naredne sedmice. Treba riješiti još neke detalje, tako da još uvijek nije sigurno da će nas on voditi u nastavku prvenstva", kazao je Dujmović za SportSport.ba. 

Dujmović je tokom razgovora otkrio da se Pod boriće vraća bivši golman mlade bh. reprezentacije Almin Abdihodžić, koji je jedno vrijeme bio i drugi golman Sarajeva. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Dogovorili smo sve s Abdihodžićem i njegov povratak sigurno je velika stvar. Kontaktirali smo još mnogo igrača, među kojima je i Malbašić koji je raskinuo ugovor s Borcem, ali on je nedavno operisan, tako da vjerovatno od njegovog dolaska neće biti ništa", zaključio je Dujmović.

Podsjećanja radi, Dujmović je za vrijeme igračke karijere s mnogo uspjeha nosio dres Jedinstva, iz kojeg je 2001. godine prešao u zagrebački Dinamo. Bio je i član reprezentacije BiH. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti