Sloboda sutra na Grbavici

Mehmedagić: Idemo u Sarajevo po povoljan rezultat

J. Duvnjaković

Sloboda će sutra na Grbavici protiv Željezničara igrati prvi meč polufinala Kupa BiH.

‘Haris Mehmedagić, prvotimac Slobode, nada se najboljem ishodu u sutrašnjem susretu na Grbavici. Prvo se osvrnuo na trijumf protiv Mladosti u prvenstvu.

 „Nismo baš dobro otvorili utakmicu protiv Mladosti, oni su imali nekoliko šansi u prvom poluvremenu i sigurno su bili nezgodan protivnik, ali najbitnije je da smo postigli prvi gol na vrijeme i upisali nova tri boda", rekao nam je Mehmedagić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Utakmica protiv Željezničara jeste važna, ali sigurno nije najvažnija, jer sada imamo ciklus od pet utakmica koje su nam podjednako bitne. U Sarajevo svakako putujemo kako bi napravili povoljan rezultat za uzvratnu utakmicu na Tušnju, nadamo se dobroj igri i dobrom rezultatu. Podrška navijača u Sarajevu će nam mnogo značiti, ako se sjetimo utakmica protiv Drine u Zvorniku, Borca u Banja Luci, vidimo da nama podrška navijača mnogo znači. Zahvaljujem im se na podršci i pozivam ih da dođu u što većem broju, vjerujem da će nas oni koji nisu u prilici da putuju u Sarajevo podržavati ispred malih ekrana, a mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat i navijače učinimo zadovoljnim.“’

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije