Mehmedagić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Defanzivac Slobode pred Željezničar

Mehmedagić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

S. Mlaćo

Pred nedjeljni meč sa Željezničarom za Sloboda TV govorio je defanzivac tima sa Tušnja Haris Mehmedagić.

Mehmedagić je ove sezone upisao 21 nastup u ligi uz tri pogotka i jednu asistenciju, a dodao je i tri nastupa u Kup takmičenju. Vjeruje u sebe i svoje saigrače.

"Utakmica sa Željezničarom je jako bitna utakmica i igramo protiv dobrog protivnika kojeg dobro poznajemo jer smo igrali sa njima već četiri puta ove sezone. Mi poznajemo njihove kvalitete, ali smatram da se i mi nešto pitamo u ovoj utakmici, mi ćemo dati sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu", kazao je Mehmedagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podrška navijačima će izabranicima Vlade Jagodića svakako biti prijeko potrebna.

"Pozivam sve navijače, sve ljubitelje da dođu na utakmicu i da nas podrže,  a posebno djecu i pripadnice ljepšeg spola budući  da je za njih ulaz besplatan", jasan je član Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi