Defanzivac Slobode pred meč Kupa

Mehmedagić: U Goražde idemo po pobjedu

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode danas su u 11 sati otputovali u Goražde gdje će sutra odigrati utakmicu 1/16 finala Kupa BiH protiv ekipe Goražda.

Defanzivac Slobode, Haris Mehmedagić, nije krio želju za novom pobjedom.

"Mi smo u pozitivnom skoru do sada, idemo na pobjedu. Nisam upoznat da li će šef struke odmarati ekipu, ali ko god igrao daće od sve od sebe da pobijedimo".

Mehmedagić se osvrnuo i na utakmicu protiv Mladosti igranu prethodnog vikenda:

"Žalimo za tri boda, ali na kraju smo uspjeli postići pogodak u 92. minuti. Imali smo puno promašenih prilika, ali je bitno da stvaramo šanse i u utakmicama koje slijede i vjerujemo da će nam se vratiti ti bodovi."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kratko se osvrnuo i na atmosferu u svlačionici:

"Atmosfera je i dalje dobra, pozitivna, momci pozitivno razmišljaju, tako da je sve OK".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.