Mehmedalija Čović i Elvir Čolić se vraćaju u tim

Zvijezda pred Radnik

Mehmedalija Čović i Elvir Čolić se vraćaju u tim

Predstojeći meč od velike je važnosti za Zvijezdu iz Gradačca. Zmajevi u subotu na svom stadionu dočekuju Radnik iz Bijeljine, a sve osim trijumfa za trenutnog fenjeraša bilo bi porazno. 

Novi trener Petar Šegrt nametnuo je žestok tempo rada, ali i donio mnogo novina u svlačionicu Zvijezde čija je igra već Pod Bijelim brijegom imala glavu i rep.

Zmajevi će Radnik dočekati u gotovo najjačem sastavu. U tim se nakon pauze zbog povrede vraća Mehmedalija Čović, dok je suspenziju zarađenu na utakmici protiv Olimpica odradio i Elvir Čolić. Također, u tim bi nakon pauze zbog povrede mogao i Vernes Islamagić koji je meč u Mostaru odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Trener Šegrt jučer je nastupa na kup utakmici poštedio Zuhrića, Diatu i Demića. Loša vijest za navijače Zvijezde je da novi golman Kemal Hadžić nije stekao pravo nastupa i da ga ne može steći do kraja polusezone. Stoper Ivan Puljić u Mostaru je zaradio treći žuti karton, dok je zbog povrede odsutan Amer Ordagić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.