Mehmedalija Čović novi igrač Čelika

Do kraja sezone na Bilinom Polju

Mehmedalija Čović novi igrač Čelika

D. Kurbegović

Nakon angažovanja Petra Bašića i Fenana Salčinovića, rukovodstvo nogometnog kluba danas je postiglo dogovor s još jednim igračem. 

Riječ je o stoperu Mehmedaliji Čoviću, koji se nakon jedne sezone u kazahstanskom Zhetysu vraća u Čelik, gdje je sa dosta uspjeha igrao četiri sezone.

Ovu vijest za SportSport.ba potvrdio je i sam igrač, koji se trenutno nalazi u Danskoj, a do nedjelje bi trebao doći u Zenicu.

"Istina je dogovorio sam se s ljudima iz Čelika saradnju do kraja sezone uz mogućnost produživanja ugovora za narednu sezonu. Drago mi je što se ponovo vraćam u Zenicu i na Bilino polje, gdje sam proveo prelijepe trenutke u svojoj karijeri". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Raskinuo sam ugovor s mojim bivšim klubom Zhetysu, predao sam slučaj na sud jer su mi ostali dužni novac, te se nadam da će se i to riješiti u narednom periodu. Nakon ne mnogo uspješne epizode u Kazahstanu radujem se ponovo igrama u dresu Čelika". 

"Imao sam ponude od još dva kluba iz Premijer lige, ali želim da s Čelikom kroz Kup pokušam izboriti Evropu", kazao je za SportSport.ba Čović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.