Mekić: Naredno kolo odlučuje prvaka

Fudbaler GOŠK-a

Mekić: Naredno kolo odlučuje prvaka

M. Maksimović

GOŠK je uspio poraziti Radnički iz Lukavca u nedjelju na stadionu u Gabeli, te na taj način ostati u korak s liderom Bosnom. 

Jedan od najboljih igrača u timu Darka Vojvodića bio je Nedim Mekić.

“Nismo bili na svom nivou, ali smo na sreću ostvarili važnu pobjedu i upisali tri važna boda”, rekao je Mekić, osvrćući se na borbu s Bosnom koja će kako stvari stoje potrajati do samog kraja sezone.

“Do kraja možemo biti prvi, a mnogo toga odlučit će naredno kolo. Bosna gostuje u Orašju, mi smo u Kaknju, a ko bude prvi nakon narednog kola mislim da će biti prvi i na kraju sezone. Ja se nadam da ćemo to biti mi”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi