Mekić: Spreman sam na ovaj izazov

Mladi veznjak potpisao dvogodišnji ugovor sa Radnikom

Mekić: Spreman sam na ovaj izazov

D. Rakanović

Vezni igrač Nedim Mekić, koji je doskora nastupao za GOŠK, odlučio je promijeniti sredinu. 

Mekić je u ponedjeljak potpisao dvogodišnji ugovor sa Radnikom iz Bijeljine. 

On je bio jedna od udarnih snaga u pohodu GOŠK-a na povratak u Premijer ligu. 

Mladi vezni igrač je sretan jer će mu ovo biti stepenica više u karijeri. 

"Želio bih se zahvaliti šefu stručnog štaba kao i Upravi FK Radnika koji su mi dali priliku za napredak u karijeri i da sam spreman za ovaj izazov", rekao je za SportSport.ba Mekić. 

On se nada da će u narednoj sezoni ekipa ostvariti dobre rezultate. 

"Radnik ima respektabilnu ekipu i uvijek je važio za teškog protivnika. Činjenica da su osvojili Kup BiH prije dvije sezone govori o razvijanju i napretku kluba. Drago mi je što sam došao u klub koji je dobro organizovan, svako zna šta treba da radi. Što se tiče mene prvo moram da se nametnem šefu stručnog štaba na treninzima i utakmicama. Moje ambicije su velike i nadam se da ću s Radnikom napraviti dobar rezultat kako u Premijer ligi tako i u Kupu BiH", poručio je. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mekić je u karijeri osim GOŠK-a nastupao još u redovima Olimpica iz Sarajeva, Željezničara, Igmana, Travnika i Zvijezde iz Gradačca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi