Memić: Nemamo šta izgubiti protiv Sarajeva

Trener travničkog kluba

Memić: Nemamo šta izgubiti protiv Sarajeva

Travnik će u okviru 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH biti gost Sarajevu na stadionu Koševo. 

Veziri ovu utakmicu dočekuju nakon remija sa Širokim Brijegom, a trener Almir Memić vjeruje u pozitivan rezultat i ističe da Travnik u Sarajevo neće doputovati sa bijelom zastavicom. 

"Nemamo šta izgubiti. Sarajevo je bez sumnje kvalitetnije, međutim ne pobjeđuju uvijek bolji i imamo se pravo nadati pozitivnom rezultatu. Biće teško igrati na teškom terenu, uz to je i Sarajevo favorit, ali ne treba gubiti nadu", kazao je Almir Memić za SportSport.ba. 

Memić u duelu protiv Sarajeva neće moći računati na nekoliko igrača. 

"Bit ćemo oslabljeni. Falit će nam Kovać, Mekić i Kouadio, no ne idemo sa bijelom zastavicom i probat ćemo u preostale dvije utakmice skupiti što više bodova", istakao je na kraju trener travničkog premijerligaša. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo da Travnik na premijerligaškoj tabeli zauzima 11. poziciju, dok je Sarajevo na četvrtom mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.