Memić ostaje na klupi Travnika, proziva u nedjelju

Na Piroti i naredne sezone

Memić ostaje na klupi Travnika, proziva u nedjelju

Almir Memić, stručnjak koji je proteklog proljeća preuzeo ekipu Travnika, te nakon nešto lošijih rezultata sa ekipom izborio opstanak u BH Telecom Premijer ligi, i naredne će sezone sjediti na klupi Vezira.

"To da ostanem na klupi Travnika nikada nije bilo do mene. Nakon što su određene stvari riješene unutar samog kluba ja sam se sa rukovodstvom dogovorio za manje od pet minuta", rekao nam je Memić.

Naredna sezona biće teška za većinu klubova, ali i veliki izazov za mnoge obzirom da zbog skraćenja najelitnijeg fudbalskog ranga u našoj državi u narednoj sezoni čak šest ekipa seli u niži rang.

"Pripreme za narednu sezonu počinjemo sutrašnjom prozivkom, a tačan plan i program biće poznat u narednim danima", kazao je nekadašnji trener Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.