Memija igrao u domaćem porazu Vejlea

Debi neće pamtiti po dobrom

Memija igrao u domaćem porazu Vejlea

Fudbaleri danskog drugoligaša Vejlea poraženi su danas na domaćem terenu od Skivea u okviru prvog meča drugog dijela sezone u danskoj drugoj ligi sa 2:0.

Gosti su poveli u 41. minuti kada je stijelac pogotka bio Mogensen. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča. U nastavku je viđen još jedan pogodak i to ponovo u mreži domaćih, a strijelac je ovog puta bio Barsang Sorensen u 61. minuti.

Dojučerašnji fudbaler Željezničara Kerim Memija igrao je u prvoj postavi za ekipu Vejlea. 

Njegova ekipa je nakon ovog poraza ostala na 10. mjestu sa 25 bodova, dok je Skive sada skočio na 4. mjesto sa sedam bodova više od današnjeg rivala.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi