Desni bek Željezničara

Memija: Sjećam se utakmice na Otoci, želimo to ponoviti

Mladi fudbaler Željezničara Kerim Memija je ove sezone postao veoma bitan faktor u ekipi sa Grbavice.

"Prije svega očekujem veliki broj navijača, jer je obaveza svih Manijaka da dođu na utakmicu. Na kraju krajeva, mi smo Željini, Željo je naš. Mi pred svojim navijačima uvijek igramo na pobjedu", rekao je Memija na početku razgovora za SportSport.ba.

Ovaj fudbaler je u prvom susretu ove dvije ekipe u tekućoj sezoni bio igrač koji je sa klupe unio svježinu i sa dvije asistencije dao veliki doprinos pobjedi od 3:0.

"Drago mi je zbog toga što sam tada svojom dobrom igrom pomogao svojoj ekipi da dođe do pobjede. Nadam se da dobru partiju mogu ponoviti i u nedjelju".

Nedjeljnog protivnika smatra kvalitetnom ekipom, a istakao je i jedno ime.

"Najopasniji igrač Olimpica je po meni Denijal Brković. On dobro igra i uvijek je bio igrač poteza, što je pokazao i dok je igrao za Željezničar"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Memija će po svemu sudeći igrati na desnom beku, što mladi fudbaler apsolutno podržava.

"To je moja prirodna pozicija na kojoj sam igrao čitav život i naravno da tu mogu pružiti svoj maksimum", rekao je za kraj Kerim Memija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.