Memišević: U finalu ćemo se boriti do zadnje kapi krvi

Defanzivac Radnika nakon plasmana u finale Kupa BiH

Memišević: U finalu ćemo se boriti do zadnje kapi krvi

Ekipa Radnika iz Bijeljine plasirala se večeras u finale Kupa BiH nakon što su u Širokom Brijegu izgubili rezultatom 2:1.

Jedan od najboljih defanzivaca lige i kapiten Radnika Samir Memišević poručio je da su on i saigrači presretni nakon ovog historijskog uspjeha.

"Večerašnja utakmica je bila veoma teška za nas. Ja i moji saigrači smo dali sve od sebe i borili smo se do zadnje kapi krvi. Mnogo smo sretni zbog ovog velikog uspjeha i mislim da smo zasluženo prošli dalje", rekao je Memišević za SportSport.ba.

On je dodao da u finalu ne priželjkuje niti jednu ekipu, ali da smatra da će ekipa Slobode da prođe dalje.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"U finalu ćemo se boriti do zadnje kapi krvi. Mi priželjkujemo plasman u Evropu i to nam je veliki san. Trenutno nikoga ne priželjkujem u finalu jer je utaikmica u Tuzli još u toku. Mislim da će Sloboda da se plasira dalje", zaključio je defanzivac ekipe iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije