Memorijalni turnir Dejan Drakul

U Mostaru

Memorijalni turnir Dejan Drakul

Povodom pola godine od smrti bivšeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Dejana Drakula, 27.novembra ove godine, sa početkom u 17 sati, u Mostaru će se održati turnir humanitarnog karaktera za prikupljanju sredstava za izgradnju spomenika za prerano preminulog fudbalera. 

Učešće na turniru su najavili bivši klubovi igrača, a to su Mladost iz Gacka, Velež i Željezničar, kao i MNK Stari Grad čiji je Dejan također bio član, a turnir organizuju MNK Stari Grad i Nogometni Savez HNK/Ž. 

U okviru turnira odigrat će se dvije polufinalne utakmice, te na zatvaranju turnira finale. U međuvremenu će biti organizivana utakmica veterana Mostarskih Kiša i Starog Grada. 

Mostarci se na ovaj način žele odužiti prerano preminulom fudbaleru kojeg je bolest odvojila od terena. U planu je da turnir preraste u memorijalni te da se održava svake godine u Mostaru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti