Menadžer Cardiffa u subotu na Koševu

Slade gleda igrače Sarajeva

Menadžer Cardiffa u subotu na Koševu

M. Šljivak

Menadžer Cardiff Cityja, Russell Slade, biće gost FK Sarajevo na utakmici posljednjeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv tuzlanske Slobode, saznaje SportSport.ba.

Slade će, zajedno vlasnikom Cardiffa i Sarajeva Vincentom Tanom, doputovati na meč protiv tuzlanskog tima kako bi na djelu pogledao nekoliko prvotimaca bordo tima.

Ovaj 54-godišnji stručnjak u svom notesu već ima nekoliko igrača tima s Koševa, pa bi neko od njih od naredne sezone mogao zaigrati u ekipi Cardiffa.

Slade je trener velškog tima od kraja 2014. godine, kada je na klupi ovog tima zamijenio legendarnog Olea Gunnara Solskjaera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.