Menalo: Igrači su isključivi krivci

Prvotimac Širokog Brijega nakon poraza

Menalo: Igrači su isključivi krivci

M. Maksimović

Najneprijatnije iznenađenje prvog proljetnog kola u Premijer ligi je Široki Brijeg koji je uprkos važnosti utakmice u borbi za Ligu za prvaka poražen od Metalleghea (0:1) pred praznim tribinama stadiona u Banjoj Luci.

 Fudbaler tima sa Pecare Luka Menalo kao isključive krivce za neuspjeh okarakterisao je igrače.

“Svi smo podbacili. Igrači su isključivi krivci, iako nam na ruku nije išao ni težak teren što nije pravo opravdanje. Ne znam šta nam se dogodilo, svi smo podbacili, niko nije zadovoljio iako smo imali posjed. Nismo bili konkretni i na kraju smo jako razočarani“, izjavio je Luka Menalo.

Na sreću po Široki, Sloboda je također poražena od Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Bod bi nam bio odličan, dok je jedina sreća u nesreći to što je Sloboda poražena. Jasno je da još uvijek ne zavisimo sami o sebi, ali idemo iz utakmice u utakmicu pokušati nešto napraviti. Nadam se kiksevima i Slobode i Krupe“, dodao je Menalo.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti