Menalo: Igramo timski, to je naša snaga

Menalo: Igramo timski, to je naša snaga

E. Dindić

Luka Menalo postigao je spektakularan pogodak u večerašnjoj pobjedi nad Velsom (4:0).

Menalo je jedan od najboljih mladih igrača Premijer lige, a njegov potencijal lako je uočljiv i u reprezentativnim nastupima. Nogometaš Širokog Brijega autor je fantastičnog gola u razbijanju Velsa u Bangoru.

"Sretan sam zbog pobjede i zbog mog gola. Ali sve zasluge treba da idu timu, jer igramo timski od prvog do zadnjeg minuta. Domaće smo nadigrali prije svega našom velikom borbom, jer nisu se nadali da ćemo tako igrati", rekao je Menalo za SportSport.ba, dodavši:

"Naše je da igramo borbeno i disciplinovano, pa tako ni uspjeh neće izostati", zaključio je Menalo.

Zmajićima slijedi još jedan duel sa Velsom i ako nastavimo u istom ritmu, vrlo je vjerovatno da će se ova talentovana generacija naći na smotri najboljih evropskih selekcija za igrače do 21 godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi