Merzić: Borbenost i nadahnuće formula za Slaviju

Kapiten Rođenih

Merzić: Borbenost i nadahnuće formula za Slaviju

Samo četiri dana nakon što su se sastali u šesnaestini finala Kupa BiH, Velež i Slavija sastat će se i u okviru Premijer lige BiH.

Mostarci sa etiketom favorita dočekuju tim koji je najveće iznenađenje na startu sezone. Bez obzira na neigranje nekoliko važnih igrača u timu Slavije, Rođeni sa mnogo opreza dočekuju ovaj meč.

“Pobjeda u Kupu upravo nad Slavijom vratila je samopouzdanje i mir nakon poraza u Širokom Brijegu. Sa optimizmom dočekujemo sutrašnji meč, iako znamo da neće biti lako bez obzira na podatak da će protivniku nedostajati nekoliko važnih igrača,” kaže fudbaler Veleža Samir Merzić.

“Smatram da smo u ovom trenutku kvalitetniji tim od Slavije. To je bilo jasno i na nedavnoj utakmici protiv njih, ali da bismo ih pobijedili što nam je velika želja, mi moramo biti maksimalno borbeni, koncentrisani i nadahnuti,” dodao je Merzić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.