Sarajevo ili Željezničar?

Meša uz smiješak: Gledat ću utakmicu u Širokom

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, danas je objavio spisak od 26 fudbalera na koje računa za kvalifikacioni duel s Izraelom koji naš nacionalni tim igra 12. juna u Zenici.

Kormilar našeg nacionalnog tima na novinarska pitanja odgovarao je nakon što je pročitao imena fudbalera sa svog spiska.

Jedno od posljednjih pitanja za selektora bilo je i ono koju će utakmicu 30. kola BH Telecom Premijer lige pratiti uživo, da li onu na Koševu između Sarajeva i Slobode, ili onu u Zenici u kojoj se sastaju Čelik i Željezničar.

Nekadašnji kapiten Plavih s Grbavice brzo se snašao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Teško pitanje, Široki vjerovatno i to je zanimljiva utakmica", rekao je popularni Meša uz smiješak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.