Mešanović: Ako sudija kaže da je penal, onda i jeste

Napadač Zrinjskog za SportSport.ba

Mešanović: Ako sudija kaže da je penal, onda i jeste

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog preuzeli su lidersku poziciju u Ligi za prvaka nakon pobjede u gostima protiv Radnika (2:1) u okviru 9. kola.

Plemići su uz dosta muke sitgli do tri boda na teškom gostovanju kod Radnika, ali su uz dva gola Kajkuta nakon preokreta uspjeli da slave. Zrinjski je sada prvi i ima sve u svojim rukama pred posljednje kola kada im u goste dolazi Sloboda. Napadač Zrinjskog, Jasmin Mešanović, za SportSport.ba izjavio je da je ovaj klub zasluženo lider.

"Kada pogledamo cijelu sezonu zasluženo smo na prvom mjestu. Predzadnje kolo je bilo baš uzbudljivo i išla nam je u prilog pobjeda Sarajeva. Mi smo u upisali veliku pobjedu u Bijeljini. Odigrali smo borbenu utakmicu, željom i voljom smo zaslužili pobjedu i zasjeli smo na čelo. Imamo sve u svojim rukama sada. Atmosfera je odlična, sretni smo zbog prve pozicije i ostaje nam maksimalno da se spremimo za Slobodu", rekao je Mešanović.

Dosta prašine nakon utakmice diglo se zbog penala koji je dosuđen za Zrinjski u posljednjim sekundama utakmice kada je Kajkut pogodio za pobjedu i tako vratio Plemiće na prvo mjesto.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne bih želio komentarisati to. Ako je sudija svirao penal onda znači da je to bio penal. Ljudi mogu griješiti. Bilo je dosta grešaka na našu stranu i nismo se žalili. Sve u svemu, kada se analizira sezona mi smo zasluženo prvi", zaključio je Mešanović na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi