Mešanović napustio pripreme Zrinjskog, ide u inostranstvo

Sutra u Beču

Mešanović napustio pripreme Zrinjskog, ide u inostranstvo

Ono što je proteklih dana bilo u sferi nagađanja, dobilo je potvrdu - Jasmin Mešanović odlazi u inostranstvo. 

Mešanoviću (25) je istekao ugovor sa Zrinjskim, međutim proteklih dana je trenirao sa mostarskim klubom s čijim čelnicima je dogovorio da će ostati ukoliko ne uspije pronaći inostrani angažman. 

Kako stvari stoje, od toga neće biti ništa, s obzirom da je Mešanović napustio pripreme Zrinjskog i već je riješio pitanje novog kluba, što je za SportSport.ba potvrdio i agent Admir Husarić koji se brine o njegovoj karijeri.

"Istina je, Jasmin je napustio pripreme Zrinjskog i sutra putujemo u Beč gdje ćemo se sastati s jednim klubom. Ime ne bih otkrivao dok se ne završi sve, ali mogu reći da će igrati Ligu prvaka. Iako je Mešanović slobodan, Zrinjskom će pripasti određeni novac na ime obeštećenja", kazao nam je Husarić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mešanovića, kako stvari stoje, ubrzo čeka ljekarski pregled, a ako bude sve u redu, i potpis ugovora s inostranim klubom čije ime igrač, kao i njegov agent, strogo drže u tajnosti. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi