Mešanović: Poseban je osjećaj zabiti Dinamu

Fudbaler Osijeka za SportSport.ba

Mešanović: Poseban je osjećaj zabiti Dinamu

Jasmin Mešanović, bh. internacionalac koji nosi dres Osijeka, postigao je pogodak u susretu 22. kola HNL-a protiv Dinama. 

Bivši mladi reprezentativac BiH u razgovoru za SportSport.ba nije krio zadovoljstvo nakon dobre partije, ali i vrijednog boda protiv aktuelnog prvaka. 

"Iskreno, poseban je osjećaj zabiti pogodak timu kakav je Dinamo, jer ipak radi se o najvećem klubu u Hrvatskoj. Svi su igrači dali svoj maksimum i na kraju smo osvojili bod, koji će nam biti od velike važnosti u borbi za opstanak", kazao je za naš portal Mešanović, koji vjeruje da će se njegov Osijek i naredne sezone takmičiti u HNL-u.

"Što se tiče Osijeka, vjerujem da ćemo očuvati prvoligaški status. Tokom prijelaznog roka dobro smo se pojačali i posjedujemo kvalitetan igrački kadar koji nam daje za pravo da budemo optimistični", smatra Mešanović. 

Ovaj 22-godišnji ofanzivac u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao je četiri pogotka i zadovoljan je s onim što je dosad pokazao u Hrvatskoj.

"Uvijek može bolje, ali opet imam razgloga za zadovoljstvo. Nadam se da ću nastaviti postizati pogotke, a samim time pomoći i Osijeku u ostvarenju ciljeva", riječi su Mešanovića na kraju razgovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.