Mešanović: Sjeverna tribina zaključana, na stadion uz ličnu

Komesara za sigurnost Čelika

Mešanović: Sjeverna tribina zaključana, na stadion uz ličnu

D. Kurbegović

Uoči prve utakmice finala Kupa BiH koja se igra sutra na Bilinom polju između domaćeg Čelika i Sarajeva, počele su kružiti informacije kako bi susretu mogli prisustovati i navijači gostujućeg tima.

Kako bi otklonili sve špekulacije kontaktirali smo Muju Mešanovića, Čelikovog komesara ja sigurnost, od kojeg smo zatražili zvaničnu informaciju. 

"Sjeverna tribina stadiona Bilino polje za sutrašnju utakmicu će biti zatvorena, tačnije zaključana, te je zabranjen dolazak gostujućih navijača. Šta će se desiti ukoliko oni i stignu to ne znam, ali sigurno je jedno da će za ulazak na stadion važiti ista pravila kao i tokom prvog kola u proljetnom dijelu BH Telecom Premijer lige. To znači da će se na stadion ulaziti uz ličnu kartu, a svako za koga se na osnovu lične karte utvrdi da je iz Sarajeva, neće moći ući na stadion", objasnio je Mujo Mešanović, Čelikov Komesar za sigurnost, u izjavi za naš portal.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.