Mešanović: U narednim utakmicama ćemo biti puno bolji

Napadač Zeničana nakon Borca

Mešanović: U narednim utakmicama ćemo biti puno bolji

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sinoć ni nakon sedam godina nisu uspjeli pobijediti Borac iz Banja Luke. Pred oko 7000 gledatelja u sjajnoj atmosferi bez ijednog incidenta utakmica je završila miroljubivo (1:1), čime su nakon utakmice bili mnogo zadovoljniji gosti.

Zeničani sinoć nisu bili na nivou, a Borac je kontrolisao igru na sredini terena preko iskusnih Grujića i Žižovića koji su pokazali da iako su u poznim igračkim godinama, da nisu za staro gvožđe

Jasmin Mešanović sinoć nije imao puno prilika za postizanje golova, a nakon dvije asistencije Kajkutu protiv Cibalije, ponovo je protiv Borca bio asistent za jedini gol crno-crvenih koji je postigao Dedić.

Dan nakon utakmice slegli su se utisci nakon sinoćnjeg derbija na Bilinom polju

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni ni rezultatom ni igrom protiv Borca. Poveli smo u prvom poluvremenu i kontrolisali igru, a onda nam se u posljednjoj minuti desi da primamo gol iz penala. Na poluvrijeme smo otišli ljuti, ali i s nadom da ćemo u drugom poluvremenu odigrati mnogo bolje i pokušati osvojiti tri boda, ali jednostavno gosti su odigrali agresivno i nisu nam dali puno prostora da razvijemo našu igru. Možda je i bolje što smo odigrali loše na početku prvenstva, jer u narednim utakmicama nemamo pravo na kiks ako želimo dobro otvoriti prvenstvo i biti u vrhu tabele", kazao je mladi reprezentativac naše zemlje.

Naredno kolo Čelik je ponovo domaćin Olimpicu na Bilinom polju

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Olimpic je dobro otvorio prvenstvo visokom pobjedom nad Leotarom čime su pokazali da i ove sezone imaju visoke ambicije. Mi smo kiksali protiv Borca i ne smijemo dozvoliti da nam se isto desi protiv Olimpica. Pobijedili smo ih u Sarajevu posljednje kolo u prošlom prvenstvu i poznajemo sve njihove mane, ali i prednosti iako su dosta mijenjali ekipu. Vjerujem da navijači nisu razočarani i da će nas ponovo podržati u velikom broju narednog vikenda. Svakome se može desiti da ima loš dan, ali klub treba podržavati i kad se pobjeđuje, ali i gubi, uvjeren sam da  ćemo u narednim utakmicama  biti puno bolji.

Naši vjerni navijači koji su uz klub svaku utakmicu to razumiju i nadam se da ćemo uz njihovu podršku narednog vikenda zabilježiti prvu pobjedu ove sezone", završio je razgovor za SportSport.ba mladi napadač Jasmin Mešanović

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti