Napadač Čelika se nada pobjedi

Mešanović: Želimo pobijediti Velež i vratiti se u vrh

E. Škorić, foto: Elmedin Mehić

Nakon tri uvodne utakmice u kojima u remizirali, nogometaši Čelika protiv starog rivala, mostarskog Veleža, u četvrtom kolu žele ostvariti prvu pobjedu.

Zeničani su po bod osvojili u duelima sa Borcem, Mladosti i Olimpicom, dok je Velež slavio protiv Slavije i Leotara, te izgubio u Širokom Brijegu.

"Naravno, protiv Veleža je imperativ pobjeda. Prva tri kola smo remizirali i sigurno ne možemo biti zadovoljni", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare napadač Čelika Jasmin Mešanović, dodavši:

"Protiv Veleža će svaki igrač dati maksimum, potrebna su nam tri boda da se vratimo u vrh tabele, gdje bismo trebali biti. Svaki igrač će ovu utakmicu odraditi maksimalno i pozivam sve navijače da nam budu 12. igrač kao i dosad što su bili".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.