Mešu, Džeku i drugove očekuje paklena atmosfera u Nikoziji

Vlada euforija i veliko interesovanje za meč

Mešu, Džeku i drugove očekuje paklena atmosfera u Nikoziji

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine će u Nikoziji dočekati paklena atmosfera, barem ako je suditi prema interesovanju domaćih navijača za ovaj meč.

Kipar nikada nije igrao na jednom velikom takmičenju, a sutrašnjom pobjedom bi izabranici Pambosa Christodoloua izborili nastup u baražu. Stoga je meč sa Zmajevima okarakterisan kao historijski, a navijači ove otočke selekcije su u velikoj euforiji.

Stadion po imenu Neo GSP prima 23 hiljade gledalaca, a gotovo sigurno će biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Dobar dio ulaznica je već rasprodan, a organizatorima susreta u prilog idu i popularne cijene ulaznica.

One za domaće navijače iznose 10 eura, a još jeftinija opcija je porodični paket. Roditelji sa svojom djecom mogu prisustvovati utakmici za samo 15 eura, što je i više nego pristupačno kada se uzme u obzir važnost ove utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Susret Kipra i Bosne i Hercegovine na rasporedu je sutra (13.10.), s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.