Metalleghe BSI od jučer u Hercegovini, danas protiv Splita

Premijerligaš iz Jajca

Metalleghe BSI od jučer u Hercegovini, danas protiv Splita

S. Mlaćo

Od jučer se nogometaši Metalleghe BSI nalaze u Hercegovini gdje će se narednih dana pripremati za nastavak sezone u Ligi 12.

Prva destinacija je Čitluk gdje su jučer odradili i prvi  trening, a danas će će odigrati i prvi test meč. Protivnik je hrvatski prvoligaš RNK Split a meč počinje u 13 sati.

Nakon ovo duela popularni Kraljevi sele u Mostar gdje će trenirati do subote kada će odigrati meč sa NK Vitezom. 

U Hercegovinu su otputovala 24 nogometaša: Fejzić, Kuzmić, Pervić, Benović, Rašić, Helvida, Stakić, Sarić, Jozić, Grković, Jovanović, Aščić, Franić, Karađuz, Zeba, Tankuljić, Aletić, Vidović, Durak, Beganović, Kovač, Smajić, Dilberović i Jakupović, stručni stožer: Neretljak, Šapina, Vincetić, Kovačević i Jurinović, te fizioterapeut Ganibegović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe BSI u Hercegovini ostaje do 13.02.2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi