Metalleghe BSI od ponedjeljka u Hercegovini

Dogovoreni prijateljski susreti

Metalleghe BSI od ponedjeljka u Hercegovini

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u kojem žele izboriti opstanak u premijerligaškom društvu.

Jajčani su svjesni da ih čeka težak posao s obzirom da se Olimpic i Čelik neće olako predati, a do sada je klub sa Mračaja realizovao dolazak osam novih nogometaša.

Radi se o Antoniu Vidoviću, Elvedinu Aletiću, Toniu Grkoviću, Stanoji Jovanoviću, Luki Franiću, Josipu Joziću, Dženisu Beganoviću, te Anti Sariću koji su i predstavljeni prije par dana u prostorijama kluba.

Ambiciozni stručnjak na klupi Metalleghea Mato Neretljak, nekadašnji reprezentativac Hrvatske, istakao je da je njegova želja da tim igra brže i agresivnije, te da je kostur ekipe kompletiran.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog snijega Jajčani su odgodili današnji prijateljski duel sa Željezničarom iz Banja Luke, a u ponedjeljak putuju u Čitluk. Već dan kasnije odigrati će susret protiv Splita, a zatim boraviti u Mostaru. Do početka drugog dijela sezone popularni Kraljevi planiraju odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica na kojima će se ekipa  pokušati dodatno uigrati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi