Metalleghe BSI počeo sa pripremama

Metalleghe BSI počeo sa pripremama

E. Škorić

Prvi trener Nermin Bašić sa saradnicima obavio je u srijedu na stadionu Mračaj prozivku i prvi trening. 

Nakon pauze od 22 dana, seniorski tim NK Metalleghe BSI 01.07.2015. počeo je sa pripremama za novu sezonu.

"Cijeli trenažni proces obavićemo na Mračaju. Radićemo punom parom, a dogovorene su i odgovarajuće test utakmice. Imamo dosta promjena u timu, pa je pred nama proces uigravanja, prilagođavanja novajlija na naš stil igre. Selektirao sam igrače koji mogu odgovoriti tom zadatku i uz okosnicu ekipe iz prošle sezone smatram da ćemo imati kvalitetnu momčad", istakao je Bašić .

Prva test utakmica je na rasporedu 10.07. u Prijedoru protiv premijerligaša Rudara, a Kraljevi će u pripremnom periodu igrati i protiv Viteza, Čelika, Slobode iz Mrkonjića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na prvom treningu prisustvovali su sljedeći igrači: N. Fejzić, Čavar, Goloman, Čišija, Sivonjić, Helvida, Vulić, Bibić, Karađuz, Sakan, Pljevljak, Radulović, Dilberović, Gavrić, Popović, Rovčanin, Marin i Kunić.

Opravdano su izostali Faris Fejzić, Benović i Kolašinac, koji će se u narednim danima priključiti pripremama .

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.