Metalleghe BSI u Banja Luci domaćin u nastavku sezone

I zvanično napustili Pirotu

Metalleghe BSI u Banja Luci domaćin u nastavku sezone

S. Mlaćo

Komitet za takmičenje N/FS BiH je danas donio odluku o promjeni mjesta odigravanja domaćih prvenstvenih utakmica NK Metalleghe BSI kod nastupanja u BH Telecom Premijer ligi BiH, u ostatku takmičarske 2016/17.godine.

"NK Metalleghe BSI će svoje utakmice igrati na Gradskom stadionu u Banja Luci, te ovom prilikom izražavamo zahvalnost FK Borac koji je u kratkom vremenskom roku pozitivno odgovorio na naš zahtjev i izašao nam u susret", saopćili su iz NK Metalleghe.

Prvi meč Jajčana na rasporedu je ove subote 25.02.2017.godine, kada će  u okviru 19. kola ugostiti Široki Brijeg. Utakmica počinje u 14,30. sati.

Kako je već poznato, premijerligaš iz Jajca je prvi dio sezone igrao na stadionu Pirota u Travniku, a zatim su iz ovog kluba zatražili da igraju u Krupi. Zahtjev je odbijen, a zvuči nevjerovatno da Takmičarska komisija Premijer lige dozvoli u pola sezone promijenu stadiona na kojem će odigravati domaće utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi