Metalleghe i Zrinjski pomjerili duel Travnika i Sloge

Susret na Piroti igra se u ponedjeljak

Metalleghe i Zrinjski pomjerili duel Travnika i Sloge

S. Mlaćo

Komisije za takmičenje NS FBiH već ranije je donijela odluku da će svi susreti 9.kola Prve lige Federacije naše zemlje biti odigrani u subotu (01.10.), a razlog je da bi svim članovima klubova i službenim licima bilo omogućeno učestvovanje na lokalnim izborima u nedjelju (02.10).

Ipak, susret između Travnika i Sloge iz Siminog Hana neće biti odigran u subotu, već u ponedjeljak (03.10), a informaciju su za SportSport.ba potvrdili iz NK Travnik.

Razlog pomjerenja utakmice jeste taj što će u subotu u 16:30 na stadionu Pirota snage u okviru 11.kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje snage odmjeriti Metalleghe iz Jajca i mostarski Zrinjski.

Travnik se nakon osam odigranih kola nalazi na desetom mjestu sa 11 osvojenih bodova, dok je Sloga tri mjesta niže i ima devet bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi