Metalleghe minimalno slavio nad Rudarom

Prva liga FBiH, 10. kolo

Metalleghe minimalno slavio nad Rudarom

U susretu 10. kola Prve lige FBiH, Metalleghe na svom stadionu Mračaj ugostio je Rudar iz Kaknja, a susret je okončan minimalnim rezultatom 1:0.

Jajčani su na početku uspjeli uspostaviti apsolutnu dominaciju na terenu, pa su se tako pred gostujućim golom nizale šanse, ali promjene rezultata u prvom poluvremenu nije bilo.

Gosti su najveću priliku za postizanje pogotka imali u 68. minuti, kada je Gafurović s bijele tačke šutirao preko gola, što je domaća momčad Metalleghea kaznila nakon svega tri minute.

Nakon asistencije Kneževića mrežu Rudara spretno je glavom zatresao Seferović, koji je tako svom timu donio peti ovosezonski trijumf. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Metalleghe: Čavar, Benović, Sivonjić, Musić, Kolašinac (Kunić), Kovač, Karađuz (Seferović), Marin (Bibić), Tabaković, Sakan, Knežević

Rudar: Hadžić, Prkić, Spahić, Dželo, Topalović, Spahić, Neimarlija, Gafurović, Čehajić, Mirvić, Merdić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije