Metalleghe na Mladost bez sedmorice

Jajčani traže vrijedne bodove

Metalleghe na Mladost bez sedmorice

S. Mlaćo

U okviru 14. kola BH Telecom Premijer lige nogometaši Metalleghea BSI na travničkoj Piroti sutra dočekuju Mladost iz Kaknja. 

Obje ekipe u ovaj duel ulaze sa porazima iz prethodnog kola pa će pokušati popraviti utisak.

Kraljevi su u posljednja dva duela prosuli tri boda u posljednjim trenucima, u 90. minuti je Čelik postigao gol za 1:1 a Krupa u 92. za pobjedu od 1:0.

 “Nakon nesretnog poraza u Krupi vrijeme je da i nas pomiluje sreća. Nevjerovatno je kako gubimo već osvojene bodove. Mladost je čvrsta ekipa i očekujem neizvjesnu utakmicu u kojoj želimo doći do prve domaće pobjede“, istakao je za SportSport.ba Toni Pezo stoper Jajčana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom duelu odigranom u Kaknju, Mladost je slavila sa 3:2. Trener Metalleghea Nermin Bašić protiv Mladosti ne može računati čak na 7 igrača: Benovića, Duraka, Kovača i Sakana koji ne mogu igrati zbog kartona,  a Stakić, Smiljanić i Bibić zbog povreda.

Susret između Metalleghea i Mladosti igra se sa početkom u 13:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi