Metalleghe startao sa pripremama na Mračaju

Jajčani od jučer u pogonu

Metalleghe startao sa pripremama na Mračaju

S. Mlaćo

Na Mračaju je jučer trener Metalleghea Romeo Šapina sa saradnicima Jurinovićem i Serdarom, obavio prozivku igrača kao uvod u pripremni period Kraljeva.

Nakon toga je uslijedio i prvi trening, te test meč za nogometaše koji su došli na probu.

Prvom treningu su prisustvovali igrači koji su ostali u Metalleghe BSI ili su dres popularnih Kraljeva nosili u proteklim sezonama: Smajić, Tankuljić, Aščić, Goloman (Travnik), Radulović (Orašje), Opardija (Split), Marin (Kozara), novajlija Nikola Anđelković – vratar Drine, te juniori Pervić, Samardžić, Dramac, Kablić, D. Ćosić i A. Ćosić. Opravdano su bili odsutni sa prvog okupljanja Pljevljak (Bosna Sema), Fejzić (Bosna Sema) i Kukavica (Sloboda MG).

Na probi u redovima Metalleghea narednih dana će se nalaziti pretežno mlađi nogometaši koji će u test mečevima probati izboriti ostanak u Jajcu. Narednih dana u planu su dva treninga, te testiranje fizičke spreme.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi