Metalleghe u posjeti HNK Rijeka, razgovarano o saradnji

Tim iz Jajca ima velike planove

Metalleghe u posjeti HNK Rijeka, razgovarano o saradnji

S. Mlaćo

Predsjednik NK Metalleghe BSI  Zoran Dekić i šef stručnog štaba tog kluba Nermin Bašić, boravili su u Rijeci gdje su posjetili HNK Rijeka, jedan od najboljih hrvatskih klubova koji je u velikom razvoju.

Predstavnike popularnih Kraljeva tom prilikom su ugostili član Uprave Dean Ščulac i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

"Rijeka je jedan od primjera kako se pravilnim poslovanjem i strategijom dostižu zacrtani ciljevi. Zadovoljstvo nam je što smo imali prigodu saznati način funkcioniranja, napraviti prvi korak u nadamo se uspješnoj saradnji“,  istakao je predsjednik tima iz Jajca Zoran Dekić.

Tijekom boravka u Rijeci predstavnici NK Metalleghe BSI su posjetili kamp u Rujevici ne krijući oduševljenje viđenim. Moderno opremljeni kamp osim glavnog terena posjeduje i pomoćne terene sa najmodernijom vještačkom travom i svim ostalim neophodnim sadržajima koji omogućavaju svim uzrasnim kategorijama Rijeke najbolje uvjete za rad i napredak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U jajačkom premijerligašu se nadaju da će i Jajce ubrzo krenuti sa projektima koji će približiti stadion Mračaj ovakvim uvjetima rada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi