Metalleghe u problemima, kartoni kroje tim za Mladost

Problemi za Jajčane

Metalleghe u problemima, kartoni kroje tim za Mladost

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea jučerašnjim remijem protiv Širokog Brijega (0:0) doveli su se u veoma tešku situaciju pred posljednje kolo BH Telecom Premijer lige. 

Ne tako davno Jajčani su imali sve u svojim rukama, ali sada ne odlučuju samo o svojoj sudbini, nego će i iako slave u posljednjem kolu protiv Mladosti zavisiti od drugih utakmica.

Problem za Matu Neretljaka pred subotnji meč u Doboju kod Kaknja svakako će biti neigranje trojice prvotimaca i to Mirze Kovača i Nemanje Asanovića koji su jučer zaradili svoj treći žuti karton, te Dženana Duraka koji je jučer morao ranije pod tuš zbog crvenog kartona.

Zanimljivo da iz utakmice u utakmice šef stručnog štaba popularnih Kraljeva Mato Neretljak ima problema sa sastavljem tima, s obzirom da kartoni vrlo često kroje njegove planove. Očigledno je da Jajčani nisu baš omiljeni kod sudija, a to se dokazuje iz kola u kolo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe se trenutno nalazi na petom mjestu Lige za opstanak sa 31 osvojenim bodom, dok Vitez ima 32, a Čelik 34. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi