Mičić: Igrali smo protiv jedne od jačih ekipa u prvenstvu

Fudbaler Famosa nakon pobjede protiv Leotara

Mičić: Igrali smo protiv jedne od jačih ekipa u prvenstvu

D. Vejo

U okviru sedmog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, fudbaleri Famosa slavili su protiv Leotara na svom terenu rezultatom 1:0 (1:0).

Tim iz Vojkovića, do trijumfa je stigao nakon najstrožije kazne, koju je uspješno realizirao Đorđe Ćeha. Koliko su ovo bila važna tri boda za poziciju na tabeli, dobro zna i jedan od aktera domaće ekipe.

"Izuzetno teška utakmica je iza nas. Ali veoma važna pobjeda i tri boda. Leotar je odlična ekipa i najbolja protiv koje smo do sada igrali. Mi smo pokazali karakter i uspjeli da postignemo gol koji nam je donio važna tri boda", zaključuje za naš portal fudbaler Famosa, Ognjen Mičić.

U osmom kolu, Famos će gostovati ekipi Napretka u Donjem Šepku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi