Mičić: Zadovoljan sam trenutnom formom

Mačva testirala Drinu (0:0)

Mičić: Zadovoljan sam trenutnom formom

Trener zvorničkog kluba je zadovoljan izdanjem svog sastava u prijateljskoj utakmici protiv šabačke Mačve, iako na utakmici nije bilo golova.

"Rezultat je bio u drugom planu. Moji igrači su pokazali da su fizički spremani, a na terenu smo dobro stajali. Imali smo nekoliko dobrih prilika koje su bile plod naših dobrih akcija. U svakom slučaju ja sam zadovoljan", kazao je trener Drine Dragan Mičić.

I pored pohvala trener Drine kaže da ima još dosta prostora za napredak.

"Sigurno da ima prostora za napredak. Daleko smo mi još od željene forme, ali za ovu fazu priprema igrači i nisu mogli bolje. Zato sam zadovoljan", zaključio je Dragan Mičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.