Mićić: Želimo bod u Mostaru

Povratnik u društvo najboljih kreće iz Mostara

Mićić: Želimo bod u Mostaru

Put ka opstanku u Premijer ligi fudbaleri Drine započet će u Mostaru protiv Veleža. Klub iz Zvornika je u svoje redove doveo deset novih igrača i trener Dragan Mićić očekuje da će ovaj igrački kadar ispuniti cilj i izboriti opstanak. 

„Velež je klub koji je u poslijednje tri sezone ostvario veliki napredak i sigurno je da u novi šampionat ulaze sa željom da nastave tamo gdje su stali prošle godine. Imaju dobar igrački kadar, ali smatram da imaju i određene nedostatke koje ćemo mi pokušati da iskoristimo. Velež jeste favorit, ali mi ne idemo sa bijelom zastavom i želimo da osvojimo bod u Mostaru,“ rekao je trener Dragan Mićić.

Drina je u Vrapčićima posljednji put gostovala prije tri godine, a meč je tada okončan rezultatom 2:0 u korist Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.