Fudbaler Sarajeva pred sutrašnji meč

Mihojević: Mi smo Sarajevo, ne bježimo od uloge favorita

Fudbaleri Sarajeva sutra na domaćem terenu igraju meč šesnaestine finala Kupa BiH, a protivnik Bordo momcima je ekipa Bratstva iz Gračanice.

Mladi fudbaler tima s Koševa Marko Mihojević optimističan je pred ovaj meč i poručuje da on i njegovi saigrači ne bježe od uloge favorita.

"Mislim da je atmosfera odlična nakon dvije vezane pobjede i šest bodova. Atmosfera se podigla. Sa dosta optimizma dočekujemo sutrašnju utakmkicu, ali i sve ligaške. Ne bježimo od uloge favorita, mi smo Sarajevo, a oni su Bratstvo i to je to. Najbolje je da sutra napad obavi svoje, a i mi u odbrani također", rekao je Mihojević.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sutrašnji meč ovih rivala igra se sa početkom od 17.00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi