Mihojević: Očekujem dopadljivu igru u derbiju

E. Škorić

Makro Mihojević, mladi defanzivac i kapiten bordo tima, očekuje dobru utakmicu na Koševu.

Mihojević je mladić, no zna šta znači igrati derbi i koliko je to navijačima važno. Očekuje da sutra njegov tim ostvari pobjedu, a nada se i lijepom fudbalu.

“Lijepo je vidjeti ovoliko novinara. Što se očekivanja tiče, dobro smo radili, očekujemo pozitivan rezultat i dobru i dopadljivu utakmicu. Potrudit ćemo se da opravdamo povjerenje navijača” istakao je Mihojević, još kratko dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Probaćemo se iskupiti za loš start i zato pozivamo navijače da nas dođu podržati, a na nama je da damo sve od sebe i da im se zahvalimo dobrom igrom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi