Mijatović: Moramo popraviti našu igru

Fudbaler Vlasenice o prvenstvu

Mijatović: Moramo popraviti našu igru

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice remizirali su u 11. kolu Druge lige Republike Sprske grupa Istok na svom terenu protiv ekipe Mladosti iz Bogutovog sela (0:0).

Nakon 11 odigranih kola Vlasenica zauzima 12. poziciju na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova. 

"Utakmica je završena rezultatom 0:0 što više ide u prilog gostima nego nama. Bilo je par izgubljenih šansi na obje strane, ali do promjene rezultata nije došlo. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri, te osvojenom bodu. A nama preostaje da se spremimo za narednog protivnika koji nas očekuje u Vojkovićima, a to je ekipa Famosa. Moramo se popravljati i krenuti sa boljim rezultatima, ako planiramo bježati iz opasne zone", rekao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Slaviša Mijatović.

Ovog vikenda, Vlaseničani putuju na noge ekipi Famosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi