Mijić: Jučer smo željeli trijumf, ali nismo uspjeli

Fudbaler Krupe nakon jučerašnjeg remija

Mijić: Jučer smo željeli trijumf, ali nismo uspjeli

D. Vejo

Fudbaleri Krupe jučer su u okviru osmog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu remizirali sa ekipom Tekstilca iz Dervente, bilo je 0:0.

Iako je titula prvaka praktično u rukama fudbalera Krupe, jučer nisu uspjeli da pred svojom publikom stignu do pobjede. O prvim utiscima nakon meča, pričao je jedan od aktera domaće ekipe.

"Jučerašnja utakmica nije imala neki prevelik značaj za nas jer smo osigurali prvu poziciju na tabeli. Mi smo ipak mnogo željeli pobjedu pred svojom publikom ali eto nismo uspjeli da slomimo otpor protivnika. Zahvalio bih se publici koja je jučer na stadion stigla u velikom broju da nas podrži. Ostaju još dva kola do kraja, a zatim idemo na zaslužen odmor", zaključio je za SportSport.ba igrač Krupe, Dušan Mijić.

U narednom kolu, Krupa gostuje ekipi Zvijezde 09 u Etno selu Stanišići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi