Mijić: Očekuje nas težak period

Krupu očekuju dvije utakmice u pet dana

Mijić: Očekuje nas težak period

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici pred sobom imaju pet paklenih dana, gdje ih očekuju dva izuzetno važna meča.

Prvi je onaj, koji se odigrava sutra u okviru 11. kola Premijer lige BiH, kada banjalučki tim dočekuje ekipu Viteza.

"Nakon sjajne partije u Zenici, dolazi nam ekipa Viteza koja je priredila par iznenađenja u prvom dijelu sezone. Mi ćemo biti pametni i strpljivi te ćemo čekati pravu šansu kako bi postigli gol i naše navijače obradovali novim trijumfom", kazao je za SportSport.ba fubaler Krupe, Dušan Mijić.

Nakon premijerligaškog susreta, očekuje ih meč u Kupu Republike Sprske.

"Danas smo saznali da nam je protivnik u osmini finala Kupa RS, ekipa Rudara kojoj gostujemo u srijedu. To neće biti laka utakmica, ako uzmemo u obzir da Rudar bilježi sjajne rezultate u Prvoj ligi Republike Srpske, ali mi ćemo dati sve od sebe za plasman u narednu fazu takmičenja", zaključuje on.

Utakmica s Vitezom, Krupu očekuje sutra od 15.30 sati, dok je u istom terminu zakazana i ona u Kupu sa Rudarom, samo u srijedu u Prijedoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi