Milaković predvodi topnike Prve lige Republike Srpske

Lista strijelaca Prve lige Republike Srpske

Milaković predvodi topnike Prve lige Republike Srpske

S. Mlaćo

Neizvjesno je i u Prvoj ligi Republike Srpske. 

Zvijezda 09 i Rudar Prijedor imaju po 25 bodova, dok je Drina na 23.

Na listi strijelaca je također veoma zanimljivo. Prvi golgeter lige je Aleksadar Milaković iz Tekstilca, a po šest imaju Ognjen Jaćimović (FK Rudar Prijedor) i Ozren Perić (Tekstilac Kort).

Po pet su postigli Demir Jakupović (FK Rudar Prijedor), Borislav Lukić (Sloga Doboj), Bojan Marković (FK Željezničar Sport team), Nemanja Pušara (FK Slavija) i Filip Vujić (FK Podrinje Janja).

Lista strijelaca Prve lige Republike Srpske:

8- Aleksandar Milaković (Tekstilac Kort)

6- Ognjen Jaćimović (FK Rudar Prijedor), Ozren Perić (Tekstilac Kort)

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

5- Demir Jakupović (FK Rudar Prijedor), Borislav Lukić (Sloga Doboj), Bojan Marković (FK Željezničar Sport team), Nemanja Pušara (FK Slavija), Filip Vujić (FK Podrinje Janja).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi