Milan Đurić ide kod bivšeg napadača Željezničara?

Stiže različite ponude

Milan Đurić ide kod bivšeg napadača Željezničara?

Šanse da bh. reprezentativac Milan Đurić i u proljetnom dijelu sezone nosi dres Cesene su minimalne. 

Đurić u posljednje vrijeme igra odlično i njegove igre nisu prošle nezapaženo od strane klubova iz različitih zemalja. U utrku za njegov potpis se, pomalo iznenađujuće, uključio i klub koji se takmiči u drugom rangu turskog fudbala. 

Kako prenosi Tuttomercatoweb, Malatyaspor do kraja sezone želi izboriti plasman u Superligu i u namjeri da ostvare cilj čelnici kluba žele dodatno osnažiti tim, a jedan od igrača koji se nalazi na listi želja je upravo naš Đurić. 

Malatyaspor je trenutno drugoplasirani tim u prvenstvu sa bodom manje od Gotzepea, a najbolji strijelac ekipe je nekadašnji mladi bh. reprezentativac i ljubimac navijača Željezničara Boubacar Dialiba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi