Milenković: Goražde ima kvalitet, ali očekujemo pobjedu

Veznjak Jedinstva

Milenković: Goražde ima kvalitet, ali očekujemo pobjedu

Fudbaleri Jedinstva u 7. kolu Prve lige Federacije BiH dočekuju momčad Goražda, koja ove sezone pod palicom Nihada Nalbantića igra odlično i nalazi se na liderskoj poziciji. 

Trener Jedinstva, Ahmet Kečalović, ni sutra neće moći izvesti kompletan tim, jer će mu nedostajati povrijeđeni Borislav Topić, kao i Sanid Halilović.

„Sa puno respekta gledamo na Goražde, ali mi očekujemo pobjedu i pružit ćemo svoj maksimum da je i ostvarimo. Goražde ima svoj kvalitet i položaj na tabeli govori da su ekipa koja nije slučajno tu i koja u Bihać ne putuje sa bijelom zastavom“, kazao je za SportSport.ba veznjak Jedinstva, Marko Milenković, te dodao:

„Maksimalno smo motivisani i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu kojom bi uhvatili priključak za gornji dio tabele, a očekujem i podršku navijača koja će nam sigurno biti od velike važnosti“.

Podsjetimo, meč između Jedinstva i Goražda igra se sutra na stadionu Pod borićima s početkom u 16.00 sati. Pravdu će dijeliti Darko Obradović, zajedno s pomoćnicima Stipom Velićem i Oliverom Žilićem. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti