Milićević izdvojio klubove za koje nikada ne bi igrao

Pravila se znaju...

Milićević izdvojio klubove za koje nikada ne bi igrao

Bh. reprezentativac Danijel Milićević otkrio je za koje klubove u karijeri nikada ne bi zaigrao. 

Već godinama Milićević je jedan od najistaknutijih pojedinaca u timu Genta i prije dvije godine vodio je svoj tim do prve šampionske titule u historiji.

Obzirom da među navijačima Genta, kao i bivšeg kluba Charleroija, uživa veliko povjerenje, Milićević je izjavio da se nikada ne bi usudio napraviti transfer u Club Brugge i Standard čak i da dobije tri puta veći novac. 

"Uz dužno poštovanje prema Standardu, za taj klub nikada ne bih potpisao s obzirom da moju prošlost u Charleroiju, kao ni za Club Brugge zbog Genta. Čak i da mi Standard i Club Brugge ponude tri puta više, ne bih otišao iz poštovanja prema navijačima dva kluba koja su mi mnogo dala", kazao je Milićević za belgijske medije. 

Zahvaljujući dobrim igrama Milićević se izborio i za mjesto u reprezentaciji BiH za koju je debitovao u septemrbu prošle godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi